Haberler

...

Irak’ın kuzeyinde saldırı: 1 askerimiz şehit düştü 3 asker yaralı

Irak’ın kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait üs bölgesine bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen havanlı taciz atışında şehit olan sözleşmeli Uzman Onbaşı Ahmet İnce’nin (30) acı haberi, Hatay’da bulunan baba ocağına ulaştı.

Haftanin bölgesinde TSK’ya ait üs bölgesine, bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerce havanla gerçekleştirilen taciz atışında Uzman Onbaşı Ahmet İnce şehit düştü, 3 kahraman askerimiz de yaralandı. Bölgede başlatılan operasyonlarda ise 12 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

Şırnak’tan geçici görevlendirmeyle Irak’ın kuzeyine giden şehit sözleşmeli er Ahmet İnce’nin acı haberi, Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde bulunan ailesine ulaştı. Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile askeri görevliler tarafından verilen haberle anne Meryem İnce ile şehidin 2 kız kardeşi, gözyaşlarına hâkim olamadı. Fenalaşan şehit yakınlarına sağlık görevlileri müdahale etti. Haber üzerine ailenin yakınları ve komşuları, eve akın etti. Ev bayraklarla donatıldı.

Kaymakam Karamehmetoğlu ile beraberindekiler, baba Ali İnce’ye ise oğlunun şehit haberini rahatsızlığı nedeniyle gittiği Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde verdi.

Alternate Text
Aylık Türk Dünyası Raporu
Tarihte Bugün
Karikatür