Haberler

...

Bitlis’te 2 kahraman asker şehit düştü

İçişleri Bakanlığı tarafından, Bitlis’te teröristlerle yaşanan çatışmada 2 jandarma uzman çavuşun şehit düştüğünü, 4 jandarma uzman çavuşun ise hafif yaralandığı kaydedildi.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, merkeze bağlı Sehi bölgesi yakınlarında İl Jandarma Komutanlığı’nca sürdürülen “Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erhan Bahargülü Operasyonu” kapsamında bir grup teröristle temasa geçildiği ve çatışmada 2 jandarma uzman çavuşun şehit düştüğü, 4 jandarma uzman çavuşun ise hafif şekilde yaralandığı belirtildi. Yapılan açıklamada şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dilendi. Bölgede operasyonlar devam ediyor.

Jandarma Genel Komutanlığı başsağlığı mesajı yayımladı

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından, Bitlis’te bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit düşen 2 jandarma personeli için başsağlığı mesajı yayımlandı.

Jandarma Genel Komutanlığı’nın Twitter üzerinden paylaşılan mesajında “Bitlis merkez Sehi bölgesi Dikme köyü yakınlarında devam eden operasyonda bölücü terör örgütü ile sağlanan temas sonucu çıkan çatışmada, şehit düşen kahraman silah arkadaşlarımız, Uzman Jandarma 6. Kademeli Çavuş Eyup Fidan ile Jandarma Uzman Çavuş Hasan Kuzu’ya Allah’tan rahmet, ailelerine ve yüce Türk milletine başsağlığı, yaralı personelimize acil şifalar dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Alternate Text
Aylık Türk Dünyası Raporu
Tarihte Bugün
Karikatür