Haberler

...

Çelebi dergisi yayın hayatına başladı!

Çelebi dergisi, ilk sayısını Nisan ayında çıkarmış, Ağustos ve Aralık aylarında dört ayda bir defa olmak üzere yayımlanacak tarih, kültür ve düşünce dergisidir.

Çelebi dergisi yayın hayatına başladı. Her sayısında farklı bir dosya konusu çerçevesinde çıkacak olan dergi, Nisan sayısında gazeteci-mütefekkir ve önder bir Türk milliyetçisi olan “Necdet Sevinç” özel sayısını neşretti. Derginin bu sayısı, ömrünü Türk milletine adayan ve vefatının ardından hakkında teferruatlı bir çalışma yapılmamış ülkücü gazeteci Necdet Sevinç’e bir vefa nişânesi olarak, ailesi tarafından yazılan yazıların da bulunduğu ve bir fotoğraf albümü ile tamamlanarak okuyucuya sunuldu.

Bununla birlikte, Çelebi dergisinin Ağustos sayısı “Türk Bayrağı”; Aralık sayısı ise “Türk İstiklal Savaşı ve Antep Savunması” dosya başlıkları ile okuyucuları ile buluşacağı biliniyor.

Öte yandan Çelebi dergisi, birkaç Türk milliyetçisi idealist gencin ve Kitap Şuuru projesinin mimarı Oğuzhan Saygılı’nın çabaları ile gün yüzüne çıkmaktadır. Aylık temin edilebileceği gibi yıllık abone olarak da dergiye ulaşabilirsiniz.

Çelebi dergisine yayın hayatında başarılar dileriz.

Tek Sayı Bedeli: 20 TL

Bir Yıllık Çelebi Aboneliği: 60 TL

Kurum: 120 TL

Eğer Çelebi Dergisi’ni satın almak veya abone olmak istiyor iseniz tek yapmanız gereken:

Ali Gezginci adına Ziraat Bankası TR 8800 0100 1994 7934 4589 5001 numaralı IBAN’a ödeme yapmak olacaktır.

İletişim: celebidergi@gmail.com

Alternate Text
Aylık Türk Dünyası Raporu
Tarihte Bugün
Karikatür