Haberler

...

Doç. Dr. Mehmet Fatih Doğrucan Vefat Etti

Türk Milliyetçisi ilim adamı, Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Fatih Doğrucan, uzun süredir mücadele ettiği kansere yenik düştü. Doğrucan’ın cenaze namazı, 16 Ekim Pazar günü (yarın) öğle namazını müteakip Ankara Kocatepe Camisinde kılınacak.

2016’dan kanser ile mücadele eden ve kanseri dört kez yenen Doğrucan, hastalığı süresince Türk milletine olan hizmetine hiç ara vermedi. Hastalığının son döneminde üç eser kaleme alarak bütün akademisyenlere ve Türk milliyetçilerine mücadele azmi ile örnek oldu. Doğrucan’ın Tarihsel Uğrak Noktalarıyla Felsefeden Bilime, Tanrı ile Kavga, Medeniyet Dili Türkçe isimli kitapları bulunuyor.

Doç. Dr. Mehmet Fatih Doğrucan’ın cenazesi yarın öğle namazına müteakip Kocatepe Camisinden kalkacak, Gölbaşı Mezarlığına defnedilecek. Ailesi taziyeleri Gölbaşı Örencik Mahallesi Kültür Merkezinde kabul edecek.

Kıymetli hocamıza Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı dileriz. Türk akademisinin, milliyetçi camianın ve Türk milletinin başı sağ olsun.

Alternate Text
Aylık Türk Dünyası Raporu
Tarihte Bugün
Karikatür