Haberler

...

ŞEHİDİN VAR TÜRKİYE!

Pençe- Kilit Harekâtı bölgesinde, son yirmi dört saatte 12 kahraman Türk askerimiz şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklama şu şekilde:

“Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 23 Aralık 2023 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır.

Çatışmada ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede temas devam etmektedir. Belirlenen hedeflere yönelik ani hava harekâtları da icra edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralımıza da acil şifalar dileriz”.

 

Şehit Haberi İkinci Kez Yüreğimizi Yaktı.

22 Aralık 2023 Cuma günü de, Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda 6 kahraman Türk askerimiz şehit olmuştu.

Milli Savunma Bakanlığı, ciğerimizi yakan haberi şöyle duyurmuştu:

“Irak'ın kuzeyinde, 22 Aralık 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve akabinde sağlanan temasta yaralanan 4 kahraman silah arkadaşımızdan 3'ü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bölgede etkisiz hale getirilen terörist sayısı 7'ye yükselmiştir. Operasyonlar devam etmektedir."

Alternate Text
Aylık Türk Dünyası Raporu
Tarihte Bugün
Karikatür