Haberler

...

TÖRE-DEVLET KİTABEVİ, 21 EKİM CUMARTESİ VEFÂ’DA AÇILIYOR.

Türk milliyetçilerinin 1980 öncesi fikrî mücadelesinde önemli yeri olan yayınevlerinden Töre-Devlet Yayınları ve Türk yayın hayatının önemli eserlerinin okuyucu ile buluşacağı Töre-Devlet Kitabevi, İstanbul Vefâ’da açılıyor.

Milliyetçi camianın fikir hayatına ışık tutan temel eserlerin yanında milliyetçi aydınların yayınlanan yeni eserlerinin de okuyucular ile buluşturulacağı, Türk milliyetçilerinin kendi kitaplarına kolayca ulaşabileceği Töre-Devlet Kitabevi, 21 Ekim Cumartesi günü İstanbul Vefâ’da açılıyor. Kitabevinde, yayın hayatına yeniden başlayan Töre-Devlet Yayınlarının kitaplarına ve diğer milliyetçi yayınlara ulaşabilirsiniz.

AÇILIŞA DAVET

Töre-Devlet Kitabevi, sosyal medya hesabından bütün kitapseverleri açılışa davet etti:

“ Bir zamanlar Türk yayın hayatına adını altın harflerle yazdırmış milliyetçi aydınlarımızın unutulmaya yüz tutan eserlerini Töre-Devlet Kitabevinde, siz sevgili okurlarımız ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz.

Ayrıca, Türk fikir hayatını ve edebiyatını şekillendiren yazar, şair ve fikir adamlarımızın yeni eserlerini de Töre-Devlet Kitabevi’mizden temin edebilir, kitap söyleşilerimiz ve imza günlerimizde yazarlarımız ile sohbet etme imkânı bulabilirsiniz.”

Töre-Devlet Kitabevi’nin açılışından sonra Türk milliyetçiliğinin ideoloğu, Türk Milliyetçiliği Fikir Sistemi’nin yazarı Prof. Dr. İskender Öksüz, Türk milliyetçisi aydın Prof. Dr. İsmail Yakıt ve kıymetli dava adamı Mahmut Yaraş kitaplarını imzalayacak.

Töre-Devlet Yayınlarından yeni basılan “Bir Serdengeçtinin Unutulmaz Hatıraları Mahmut Yaraş Nâm-ı Diğer İsmet Gül” ve“ Ziya Gökalp Ve Mefkûre Arasındaki Münasebet Vesilesiyle Bir Tetkik Tecrübesi” kitaplarını, açılış günü Töre-Devlet Kitabevinden temin edebilirsiniz.

 

Açılış Tarihi: 21 Ekim 2023 Cumartesi Saat: 13.00

Töre-Devlet Kitabevi Adresi: Kalenderhane Mahallesi Cemal Yener Tosyalı Caddesi Nu:4 Fatih- İstanbul